Posts

Showing posts from 2013

Jamuan pertiena

Image
Assalamualaikum
Hari tuh kan ada bagitahu yang Pertiena iaitu kelab untuk tingkatan enam ada buat majlis hari raya.tepat 30 syawal kayyy.hoho.nampak sangat dah berkurun tapii baru nak hapdate.haha..sorry nah.gmbar dah lama dapat dari mar.tapi sikap malas yang meninggi setinggi-tinggi gunung everest.itulah sebabnya tak hapdate-hapdate..kihkih
Kami kalau ada event apapun wajib ada dslr.nmpak sanagt semuanya gilaaa lensa.hahaha..Yes i'm admit saya tak terkecuali.kahkah










susun makanan



kerja si kyra lah nih.adess~ haha


khusyuk makan aaaa~


merdeka!

Image
Assalamualaikum

  Hari sabtu ari tuh 24/8 dekat sekolah ada event Sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-56.walaupun bukan hari tuh hari kemerdekaan kami sambut dengan meriah dan gemilangnya.haha.Semua preparations disiapkan dalam masa 2 hari saja.okehh!tak gila ka semua tuh.jenoh perah otak yang kusut masai nih untuk fikir nak buat apa?
2 hari asyik stay dekat sekolah sampai nak maghrib..balik rumah mak siap pegang penyapuu.haha
tapi alhamdulilah nasiblah ada si rasfan yang kreatif lagi suka melukis .haha.terima kasih bagi kami idea :)

Sambutan merdeka tahun nih dekat sekolah sangat beshhh..semua pakat pakai baju raya yang 'vogue' sangat tuh..haha.masa ni lah nak tunjuk baju raya puns lepas nih jangan harap pakai ler kain hijau pucuk pisang tuh..kihkih(kain form 6)