Posts

Showing posts from February, 2013

Kek Mentega

Image
Assalamualaikum!!!
Alhamdulilah..kita semua dapat lgi menghirup udara segar pagi ini,,Ya ALLAH bersyukur sangat..
Pagi tadi semangat nak buat 'ROTI BAKAR' semangat lah aik roti ltak majerin bagai..lpas tuh letak dkt toster tiba-tiba 'BBOOOMMMMM'  ehhh knp erk?pelik tetiba pagi-pagi ada org main mercun ka ehh?
rupa-rupanya toster yg meletup..aisshhh kna marah..huh..sedih..spoil my mood..bbuurrr..

AHaaa..i ada nak share something lah ehh..kelmarin i semangat buat kek..tanpa menggunakan mixture..auuuwww..sedeyh doohhh..tapi still boleh buat..ehehehhe..i buat kek yg dicurik resepi dari mak sedara i..ahhahaha..pertama kali makan dah tertarik nak buat..

Senang je nak buat mak sedara i ckap so i pun tertarik ler nak buat..hihihi..dah berceloteh terlebih panjang sangat nih..lupa nak bagitaw..kek tuh kek nma apa ntah..tak tahu hikhik..apa yg  penting kek tuh sedap..apabila di masukkan di dalam mulut..eewwaahhh..


Oke res…