#2 Ramadhan Story

                                                           Assalamualaikum

   Alhamdulilah hari ini dah hari ke 5 kita berpuasa..tapi sepanjang 5 hari ini saya ada jugak tak sihat tapi dengan izin ALLAH masih lagi sempat berpuasa..alhamdulilah..

 
    Sekarang tengah sibuk dengan assigment muet..huahua..kena group dengan seorang lelaki yang agak pendiam dan alim.Dia tak tahu saya satu group dengan dia..lepas saya tanya nak buat discussion baru dia kenal saya..YA ALLAH..nak menangis jugak mula-mula..sebab tak sekepala dengan dia.kawan semua pakat kata wah wah alia group dengan dia..siap ada yang pesan jangan amik dia dari aku ehh?ahhh?apakah??.subhanallah..memang nak tukar jugak-jugak tapi..bila fikir balik..apa salahnya bekerjasama dengan dia..

     Dia baik,alim dan segala yang baik semuanya datangnya dari dia..saya selalu ditakdirkan dengan lelaki yang macam tuh.kenapa...kenapa???.saya nih dah lah susah nak berkomunikasi dengan dia..gugup gila..uhuhuhu
 
     Setiap perancangan ALLAH mesti bersebab tapi saya rasa agak 'kekok,pelik&malu' sebab saya tak ada ramai kawan yang macam tuh..Bila saya rapat dengan orang yang agak warak meati saya rasa sangat malu sebab  saya tak jadi macam dia..saya akan cuba ubah suatu hari nanti..Doakan saya :'(

     Pagi tadi pergi library..nasiblah dia pun pergi  library..dah settle segala perbincangan..
Tunggu nak present saja..hope i will do it :) Salam Ukhwah ^.^

Comments

xpe muda lagi. ramai lagi nnt kat U dan zaman keje =)

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Jgn GIVE UP !

Story of Life