#4 Ramadhan Story

                                                      Assalamualaikum

   Pejam celik pejam celik..dah nak masuk 15 hari kita berpuasa..waahhh..tak sabar nak raya nih..hihihi..baju dah beli tapi baru sehelai..mungkin sehelai lagi jubah kott..may be..sebab tak pergi survey lagik..hari sabtu ni baru nak pergi shopping..ngeh ngeh..nampak sangat suka membazir :)

    Sekarang saya sangat sibuk dengan assigment..tsskk tssk T.T..biasalah sebagai pelajar memang macam tuh..kadang-kadang rasa nak nangis pun ada tapi kalau nangis sebab nak release tension sajalah..hikhik..

    Sepanjang tak buat entry baru sebab saya demam..wuahahahha..kecian dekat eden..demam teruk uuuu..badan lemah sangat sampai nak puasa pun tak larat..rasa nak berbuka jee..tapi hanya kata dalam hati kalau buka puasa pun rasa rugi nanti nak kena ganti bagai..hukhuk..pergi jumpa doktor..ayat yang selalu doktor akan cakap ialah.
                                               .'TAK CUKUP AIR DALAM BADAN'..
huahua..dah biasa dah..kadang-kadang rasa macam dah lali dengan ayat tuh..tapi alhamdulilah dah baik demam,selsema,sakit tekak&batuk.

 

Haha..kira kata gambar nih macam transfomers..semua nih angkara selsema..hikhik





 

Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Story of Life

Jgn GIVE UP !