Majlis Iftar :)

                                                             Assalamualaikum

  Semalam budak kelas ada plan nak berbuka sama-sama..Akhirnya menjadi tapi tak semua orang datang di atas sebab-sebab tertentu..uhuhu..kenapa entah ayat terlebih formal bagai..hikhik..kami berbuka di Asiatica area kioks bertam..restoran tu agak terkenal..punyalah ramai orang..yang beshnya..comel gila budak-budak kecil sebaya dengan ilya...isykkk geramnya..huhu..restoran tuh jugak food dia ala ala arab uuu..actually tak suka sangat makanan arab..not taste yaww..tapi dah orang ajak..tunggu lagi..heee..sedap yang pasti cuma agak manis dia punya dessert..rasa macam makan ubat batuk pungg ada..

Lelaki pujaan Malaya..kihkih

Afnan&Amani

Berselerak gila kami makan..hihi
Kenyang sudah!

Sha&Amani yang comel..uuuuu~
Saya berselindung

Semua pinggan licin..uuu~

Jejaka smart

Gadis ayu :D

Bersama si cantik :)

First plan nak pakai baju kurung cotton tapi tak sempat..balik rumah terus iron jubah yang mak kasi..lilit pashmina..pergi amik sha terus pergi asiatica..sebelum pergi asiatica semua orang nak pergi vision park tapi semua orang lambat sampai..hihihi..yang lewat tuh semestinya ladies..kihkih

Dah nak cukup hari ke 20..wah wah..tak sabar nak raya!!
Dah pergi shopping untuk hari raya tadik..sakit kaki sangat..uhuhuhu..
Lepas balik semua pakat tidoo.kecuali  abah sorang je yang masak..My abah!my Chef!
Oke lah setakat ini saja..selamat bersahur ehh..Salam Ukhwah semua!





Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

student life

Story of Life