Titi Gantung

                                                       Assalamualaikum


   Dua tiga hari yang lepas saya and the geng pergi titi gantung.owahhh..plan dah lama dengan classmate.tpi semua tak jadi lah..busy lah..so lepas balik library..dah bosan sangat taktau nak buat apa terus decide pergi..Jiha,saya,kyra&naim..Hanya naim lah jejaka pujaan malaya dekat situ..kihkih..sebab rumah naim area situ jah :)


Tempat dia cantik,,ini lah titi gantung tuh tinggi dan sangat panjang..penat mak aiii..dah lah saya ni gayat..jalan puns slow macam siput babi..kihkih..naim cakap saya jalan macam orang baru lepas bersalin..agak jahat mulut dia tuh..tssk tssk T.T



Taman rekreasi nih dah lama..cuma sekarang depa dah upgrade kan..bagi lebih cantik..heee
Naim jadi tour guide kami sebab dia dari kecil lagi selalu datang sini..dia siap cerita sejarah tempat tuh lagi..ahakss..naim kalau tak bersuara tuh..bukan dia lah..mulut mak cik betul..hikhik..apapun best sangat sebab dapat spend time dengan boyfrind&girlfriend nih..nanti kita angkut satu kelas datang sini..kihkih..





Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Jgn GIVE UP !

Story of Life