merdeka!

                                              Assalamualaikum

  Hari sabtu ari tuh 24/8 dekat sekolah ada event Sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-56.walaupun bukan hari tuh hari kemerdekaan kami sambut dengan meriah dan gemilangnya.haha.Semua preparations disiapkan dalam masa 2 hari saja.okehh!tak gila ka semua tuh.jenoh perah otak yang kusut masai nih untuk fikir nak buat apa?
2 hari asyik stay dekat sekolah sampai nak maghrib..balik rumah mak siap pegang penyapuu.haha
tapi alhamdulilah nasiblah ada si rasfan yang kreatif lagi suka melukis .haha.terima kasih bagi kami idea :)

Sambutan merdeka tahun nih dekat sekolah sangat beshhh..semua pakat pakai baju raya yang 'vogue' sangat tuh..haha.masa ni lah nak tunjuk baju raya puns lepas nih jangan harap pakai ler kain hijau pucuk pisang tuh..kihkih(kain form 6)

si amani&sha


classmate:)

Dok merapuu~hee

gila lensa :p

menanti tuan putera..welk 

slif afnan&da geng

untaz naim&ustaz alif

si kyra yang ambil nih.haha

shah &rashid

shah,aiman&alip k-pop haha

banner :)

marfieza yg kelakoo







wit syahirah

naim si poyooo1haha
husband&wife to be.insyaallah.haha

wit zarith tersayang
alip,adibah yang gorgeous&naim

naim mata belalang.haha

  Beribu  gambar lagi tapi tak larat nak upload..heeee.apapun classmate banyak bagi kerjasama sampai gadoh-gadoh nak bagi idea cuma nasib tak bertumbuk.kihkih.semua gmbar guna kamera DSLR marfieza.hee sukanya.bilalah nak beli sendiri.asyik membazir ja dekat benda lain.minat fotografi masih tersemat dalam diri .tapi abah tak bagi.huhuhu :'(












Comments

Cik Mun said…
dah sambut merdeka ye..teringat balik time sambut kat sekolah dulu2..meriah :)
Marzatul Alia said…
dah..haha..zaman sekolah paling best :)
awalnyaaa, mmg best sambut reramai dgn kawan kann :)
TeTo YakSa said…
waaa.. ada semangat patriotik ni.. hehehe

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Story of Life

Jgn GIVE UP !