Posts

Showing posts from July 27, 2013

Majlis Iftar :)

Image
Assalamualaikum

  Semalam budak kelas ada plan nak berbuka sama-sama..Akhirnya menjadi tapi tak semua orang datang di atas sebab-sebab tertentu..uhuhu..kenapa entah ayat terlebih formal bagai..hikhik..kami berbuka di Asiatica area kioks bertam..restoran tu agak terkenal..punyalah ramai orang..yang beshnya..comel gila budak-budak kecil sebaya dengan ilya...isykkk geramnya..huhu..restoran tuh jugak food dia ala ala arab uuu..actually tak suka sangat makanan arab..not taste yaww..tapi dah orang ajak..tunggu lagi..heee..sedap yang pasti cuma agak manis dia punya dessert..rasa macam makan ubat batuk pungg ada..









First plan nak pakai baju kurung cotton tapi tak sempat..balik rumah terus iron jubah yang mak kasi..lilit pashmina..pergi amik sha terus pergi asiatica..sebelum pergi asiatica semua orang nak pergi vision park tapi semua orang lambat sampai..hihihi..yang lewat tuh semestinya ladies..kihkih

Dah nak cukup hari ke 20..wah wa…