cerita #PBS

Assalamualaikum !
Kenapa entah sekarang dah tak ada mood nak bloging. hummmm. penyakit malas datang bertimpa-timpa dengan sibuk PBS. huishhh rasa ada batu besar nak hempap kepala eden tahu ngakkk ?

Dah 2 minggu pembentangan PBS. untuk class saya. ada 3 PBS for this sem. ahaaaa. agak-agak rasa saya gilaaa tak sebelum nak naik sem 3. bertungkus lumus gilaa-gilaaaa. sampai satu tahap bawa estancion wyre sebab tak cukup plug nak charge lappy. hadohhhh. bilaaa cikgu masuk kelas , cikgu pun kusut nengok kami niii. cikgu cakap tudiaa laaa last minute lagi. tapi bukan last minute cuma nak perbetulkan yg mana salah ehhh ! HAHA. yalahh sangat .

First present subject Pengajian Am . memang gilaaa lahh tetibaa pendrive masuk virus sekali haaahhh. tak boleh buka. sudahlaaa lettop ada dekat rumah, takkan nak balik kot. cikgu pun tak kasii. at last jumpa si Rasfan tuu dia tolong , yeahhh! settle masalah. sayang kau kayyy. sebelum bentang pun ada sorang mamat nii Alif Aswad namanyaaa. sedap kan namanyaa. tapi mulut Ya Allah, dia lawak sungguh. penat nak gelak jaa. dia kata dekat orang boleh, orang kata dekat dia , dia balas cepat jaaa. haishhhh. sabo jelahhh.
Sekali dia pandang , saya cakap gilaaa, dia balas 'amboihhh' HAHAHAHAHA. dia memang tak sayang mulut.

Second present subject Sejarah. dengan ada maam besar dekat situuu. takut gila serrrr. rasa macam nak cakap laju-laju tanak pandang muka cikgu tuuu. dah laa ada 3 orang .kena kata gila-gilaa. takut tauuu. at last nanges sebab takut markah sikit sebab cikgu cakap saya nak bagi markah sikit. hmmmm. sabar jelahhh.

Minggu depan start present Syariah pulaksss. ahaaaa. memang rasa. Fuhhhhhh. cepatlaaa masa berlalu. takot nak benatng kayyy. bila start langkah rasa dah berpeluh gila-gila muka pun berminyak jaaaa. hmmmm
21 .4 trial sem 2. hmmmm. harap buat yang terbaik. buku pungg tak pegang lagiii.
Selalu stay up memalam samapi sekarang dah susah nak tidoo awal , grrrrr. night. Assalamualaikum. Doakan saya tak gugup waktu present yaaa!

Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Story of Life

Jgn GIVE UP !