Barakullah wan :)

Assalamualaikum !

  Saya dah bebas daripada cengkaman exam, HAHAHAHAHA, gelak besar kauuuu, heeeee. bila time nak keluar exam kau nanges-nanges dkt kelas tak maluu betol. kihkihkih.

  Actually rindu nk berblog, entry nih pun pasal wan saya,alhamdulilah jodoh dia dah sampai, mungkin orang yg dekat luar tuu cakap *org tua gatal ke whatever, dia sabar, dia terima sahaja apa tohmahan orang, seriously saya cakap saya hormat sangat dengan wan, waktu arwah tok meninggal dia tak nanges langsung hati dia redha sgt, semua tuhh 2 tahun yg lalu.

  Tok yang baru nih pun terima semua keluarga wan,dah laa ramai, tok layan ja semua orang even bukan cucu tok yang sebenar, suka sangat dengan tok sebab tok selalu kiss pipi, selalu peluk, selalu layan kerenah saya even dulu saya tak pernah langsung jumpa tok sebelum niii, waktu semua org jumpa tok saya malas nak ikut ,sebelum akad baru saya lihat tok.

  Even banyak halangan dulu, sekarang Allah permudahkan segala urusan, Terima Kasih Ya ALLAH !
Gambar waktu akad tak tangkap sebab kamera tak bawa, hihihi, persiapan pun buat yang mana sempat sebab waktu tuu pun semua orang sibuk, saya pun dengan ada kelas waktu cuti.enjoy ehh dengan gamboo-gamboo ni :)


org kuat majlis :)
pak long kira nk suruh saya kahwin dulu, isyk2, 44 kali sebut jdi betul baru tahu.



mak cik dgn aisyah

wit kakak sulung, bila ehh dia nak nikah, dh la semua org tunjuk saya yg nk nikah selepas niii, seram guaa

mak njang ju, orang kuat majlis juga

tok dgn anak, cucu dia



dengan girlfriend kita, tapi tersesat boy di situuu, heee

tok :)

saya rasa gmbar nihh lawak, pak njang mad nihh, kesian mak




ni pun org kuat majlis , mak&abah yg masak semua lauk,

Banyak lagi gambo tapi line pulak yg lembab, aishh takpalahhh, majlis selamat semuanya, Alhamdulilah dapat pulak tok yg sporting perangai macam gua lah pulak, kihkihkih, jiwa remaja kata mak , hihihi,






Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

student life

Story of Life