1.Cerita Ramadhan

Assalamualaikum !

         Alhamdulilah , tahun ini dapat lagi kita semua umat Islam sambut bulan Ramadhan  lagi, alhamdulilah jugak sebab Allah bagi peluang dan panjangkan lagi umur kita
 untuk melakukan ibadah ini. 

Bangun sahur pukul 5, then siap-siap untuk mkn, bila dah makan wajib betoii nauu nak tidoo aishhh, saya ada bca twit 
someone nih, dia cakap bangun sahur tu sunah kalau tidur lepas sahur tu punah, 
ayat diaaa, terasa bebenor ,hahahahaha

 First Ramadhan pun Allah dah bagi rahmat, hujan start dari pagi sampai skrg,  memang tak terasa lapar dan dahaga langsung, bersyukur sangat sebab sepupu dan adik yang kecil baru nak bermula puas tuh harap diaorang boleh tahan dan semangat nak puasa sampai maghrib nanti J Ilya pun demam skrg entah puasa ke tidok .

Marhaban Yaa Ramadhan, Selamat bersahur dan berpuasa esok, Salam :) 

Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Story of Life

Jgn GIVE UP !