cerita lunch

Assalamualaikum :) 

  Apa khabar rakyat Malaysia ? hahaha , rasa mcm lama benor tak menaip, almaklumlah dah habis study ni dia malas tahap kemain kau, makan , tido, makan lagi then tido , haishhh , membela badan bak kata orang , hihi, dah start cri kerja tp entahlaa ,parents mcm tak bagi je, nak mintak cikgu tadika je ni, apapun doakan saya dapat kerja ehh ? huhuhu

  

  Sempena dah habis study ni, haha, budak lowest sit adalah buat jamuan perpisahan dekat upper six, tapi tak semua pun yg datang , ada yg kerja sbb tu tak boleh datang, huhu, bukan dinner ye uolls ,lunch ,tak jdi dinner sbb depa booking lambat, then ssah nak cri masa yg sesuai itulah yg jdi lunch,haha, lunch ke dinner janji makan sedap , lunch ni dekat hotel seri malaysia je pun .

  Dilema gila waktu nak pi lunch ni, dengan baju tak siap, lagi berapa minit ja nak start ,bru siap, hahaha, sebenarnya upah tok sruh buat dress, tok cakap okay, aku pun, hahh , okayy, sekali baju tak siap, menangis tak berlagu kau, tapi aku rilex je, tapi dalam hati tu subhanallah, takut lambat, dengan apa semua tak iron lagi,hisyhh, dilema sungguh, haha .janji nk gi awal ,tapi hampeh, kesian ahada, tertinggal phone wasep masuk punyalah bnyk , haihh, apalah nasib aku

  Aku tak sangka gilaa, adli kawan sekolah menengah dulu dah jadi chef dekat hotel tu, ke dia praktikal ka entahlaaa, dah berjaya dia skrg, masak sedap, untunglaaa isteri dia nanti, tak payah masak, aku rasa aku kena cari lelaki pandai masak jgak laa, hihihi (bajet pemalas)


  

  Gegirl kite, haha, cuma tak ada 2 org je, zarith terpaksa ikot family sebab ada kerja, jie, pun sibuk, so kita duduk satu meja, makan puas2 ,hihi, wisya yag tudung kuning ni laa yg rajin sgt ambil makanan, haha, tak sia-sia dduk sebelah, aku apa lagi ngap dulu, haha



  Sempat tangkap gambar dengan cikgu shakila and cikgu robiah, cikgu shakila even dia tegas aku suka cara dia, contoh tak hantar kerja ikot tarikh, dia siap tulis 'lambat , strict tapi baguslaa untuk org yg pemalas kan, kahkahkah, dia buat mcmtu sbb nak bg kami berjaya jgak kan? cikgu robiah pulak even baru kenal dia, dia jenis sporting laa, tak ada lah garang sgt, rilex-rilex ja, huhuhu,

  Hujan makin lebat , okayylaaa, selamat pagi, hihi, Assalamualaikum :) semoga bahagia dunia akhirat

Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Jgn GIVE UP !

Story of Life