sembang movie .

   Pernah tak kau tgok cerita cinta yg heroin ke hero nk permainkan hati sebab duit ke sebab nk tipu parents ke apa, part ending dia msti falling in love kan ? hahaha ,aku rasa kdg-kdg life kita ni, kot mana pun, akan ulang benda yg sama, hahaha

   Aku ckup tak suka bila dh hero dgn heroin jatuh cinta ke apa, last skali hero or heroin mati, haha, pangkah trus movie tu okaaayyy! aku rsa smua org tk suka ending mcm tu rasa mcm tak happy ending kan, padahal biarlaa orang yg buat story tu, kesian dia penat-penat buat, dkat endiang orang kata mcm-mcm, hummm

   Dlm mind set adik beradik aku,klau aku tgok movie tnpa brpaling ke arah mna pun kecuali tv , sah dlm mind set aku ni, lelaki tu hensem, tk pun perempuan tu cantik tu ja, okayy, depa dh masak sgt dgn prangai aku ,haha, aku jenis jrang tgok tv, sbb astro ulang bnda yg sma kot, so klau aku dh jmpa crita yg best bg pndangan aku, tk ckp byak laa trus tgok dan aku slalu anggap org tk da dkt sekeliling aku, khusyuk kan? haha, kan bgos klau dlm solat mcmtu alia :)

   Klau aku lyan movie sorg-sorg, klau part yg best msti jerit, tkpun gelak semaksima yg mungkin, aku jnis klau gelak tu, tk pndai cover skit, aku mmg aku, tk ada copy paste ke apa, smpai mom dlm blik pn dgar, astaga, kahkahkah, mom msti 'DIAM SIKIT' 'GELAK APA SORG-SORG NI' , aku rilex je layan, tambah-tambah klau tgok runningman, kau jgn ckp byk la klau aku gelak kuat, sumbat kau dgn remote ni baru tahu .

   Aku jenis curious klau aku nk tahu something, so klau aku dh ada minat nk tgok movie tu aku snggop tnggu pkol bpa pgi pun, snggop kunci jam , klau jga tu besar rahmat sgt la, klau tk jga tu ,mmg memberontaklaaa hati aku ni, kahkahkah, perangai apa entah, teruk sgt, .

  Sejak hbis stdy ni ,aku kuat makan, dan aku juga insomnia, susah nauu nk tido, so bila susah nk tido ni ,kita manfaat la apa yg ada di depan mata, hihi, dgn u mobile bg free youtube dgn tonton ,kau nk duduk diam ke haaa? hahaha, itulah peneman time aku tk boleh tido, thanks u mobile, hihihi .
 

Comments

Alongxp said…
cerita melayu? indon? korea?
Marzatul Alia said…
indon,filipina,korea 👍
mmg suka tgok movie klau bosan sgt, hihihi

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

student life

Story of Life