Posts

Showing posts from February 14, 2014

Kursus Asas Pertahanan Awam

Image
Assalamualaikum :)
 Hi semua!!!7-9 Feb yang lepas saya telah menyertai Kursus Asas Pertahanan Awam.ahahahhaha.macam lawak jaaa Marzatul Alia niii.serious dulu sebelum masuk form 6 memang anti teruklah kalau bab-bab nak aktif koko.kalau ada koko cuma tick nama terus tak ambil tahu program apa.see terukkan saya.uhuhuhu.aku yang dulu bukanlah yang sekarang ehhh!heee

  Petang nanti nak kena pergi,tapi dalam pukul 10 pagi macam tuu baru dapat inform yang nak kena pergi.choiiii.agaklah kan dimana baju,tracksuit,tudung, haihhh saya ni dah laaa bab-bab macam ni lemah..memang selalu letak merata then hilang barulah sesali dengan perbuatan tuuu. *take a note :Jangan jadi macam saya ehhh :)

  Walaupun lambat dapat inform tapi ramai jugaklah yang pergi..uhuhuhu..naik truck pulak,memang suka pun.serius suka.HAHAHAHA..dah la bawak macam nak drift memang budak laki yang duduk dekat bawah tuuu tak tergolek dekat budak perempuan niii.hummm.actually truck penuh,.yang perempuan duduk atas kerusi,yang l…