Posts

Showing posts from December 10, 2014

cerita lunch

Image
Assalamualaikum :) 
  Apa khabar rakyat Malaysia ? hahaha , rasa mcm lama benor tak menaip, almaklumlah dah habis study ni dia malas tahap kemain kau, makan , tido, makan lagi then tido , haishhh , membela badan bak kata orang , hihi, dah start cri kerja tp entahlaa ,parents mcm tak bagi je, nak mintak cikgu tadika je ni, apapun doakan saya dapat kerja ehh ? huhuhu

  Sempena dah habis study ni, haha, budak lowest sit adalah buat jamuan perpisahan dekat upper six, tapi tak semua pun yg datang , ada yg kerja sbb tu tak boleh datang, huhu, bukan dinner ye uolls ,lunch ,tak jdi dinner sbb depa booking lambat, then ssah nak cri masa yg sesuai itulah yg jdi lunch,haha, lunch ke dinner janji makan sedap , lunch ni dekat hotel seri malaysia je pun .
  Dilema gila waktu nak pi lunch ni, dengan baju tak siap, lagi berapa minit ja nak start ,bru siap, hahaha, sebenarnya upah tok sruh buat dress, tok cakap okay, aku pun, hahh , okayy, sekali baju tak siap, menangis tak berlagu kau, tapi aku rile…