Posts

Showing posts from December 17, 2014

sembang movie .

Pernah tak kau tgok cerita cinta yg heroin ke hero nk permainkan hati sebab duit ke sebab nk tipu parents ke apa, part ending dia msti falling in love kan ? hahaha ,aku rasa kdg-kdg life kita ni, kot mana pun, akan ulang benda yg sama, hahaha

   Aku ckup tak suka bila dh hero dgn heroin jatuh cinta ke apa, last skali hero or heroin mati, haha, pangkah trus movie tu okaaayyy! aku rsa smua org tk suka ending mcm tu rasa mcm tak happy ending kan, padahal biarlaa orang yg buat story tu, kesian dia penat-penat buat, dkat endiang orang kata mcm-mcm, hummm

   Dlm mind set adik beradik aku,klau aku tgok movie tnpa brpaling ke arah mna pun kecuali tv , sah dlm mind set aku ni, lelaki tu hensem, tk pun perempuan tu cantik tu ja, okayy, depa dh masak sgt dgn prangai aku ,haha, aku jenis jrang tgok tv, sbb astro ulang bnda yg sma kot, so klau aku dh jmpa crita yg best bg pndangan aku, tk ckp byak laa trus tgok dan aku slalu anggap org tk da dkt sekeliling aku, khusyuk kan? haha, kan bgos klau …