Assalamualaikum :)

Lamanyaa tk update blog,seriusly rindu sgt sgt sgt 😊,alhamdulilah dh 2016,first entry for 2016 ,yeyeye,actually dh lama nk update blog ,byk entry yg tk update ,kahkahkah,dibiar sahaja di situ ,hehew,alhamdulilah Allah beri rezeki and now i'm study back as student,setelah bersabar dan pelbagai onak dan duri ,terseksa jiwa dan batin ,and Allah know the best for us ,terima apa adanya rezeki kita ,SABAR yg pling pnting ,Allah dgr doa kita kena kuat wlpn kita rsa tk kuat ,positif selalu .

And now, study dkt uitm puncak alam,kursus pengajian budaya visual,msti tak tahu kan kursus apa tu,huhu,kursus baru ni ,sebenarnya aku pun tak tahu dlu,huhu,apply sbb ada kelayakan ,ada interview dkt uitm shah alam,and lps 1 bulan lbih menunggu ,alhamdulilah rezeki 

Skrg dduk puncak alam bru lg ,tk smpai sebulan,puncak alam sgt tenang ,jauh dri bndar dan tk mcm shah alam ,sbb shah alam bandar ,tp suasana puncak alam ni lain ,mmg best ,bgun pgi sebelum prgi klas ,dh dpt jamah mata tgk keadaan sekeliling hijau je,fakulti art design dgn fspu ni bru lg and kitaorg yg rasmi dlu ,kahkahkah(gelak bangga) fakulti pun jauh dri yg lain 

View dri kolej

Fakulti art design(my faculty)

Tasik

Kolej dgn fakulti jln tk smpai 10 min dh smpai ,tu yg best sbb lmbt prgi klas pun tk pyah risau ,hahaha,tp tk prnah prgi klas lmbt pun :'

Aku Berjuang demi segulung ijazah di uitm selama 3 tahun ,semoga Allah permudahkan semuanya ,in sha allah ,amin ,okayy,nk isyak dh  ,Assalamualaikum ,hope ada masa nk update entry lps ni :)






Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

student life

Story of Life