Story of Life

Assalamualaikum

   Hai,lamanyaaa tak buka blog almost 3 month >.< start je part 2 terus busy dgn project ,seriusly 3 project ,dh lemauu jugak laa sebab penat sgt, sampaikan 2 minggu demam tak baik, hahaha, badan sentiasa panas je, tidur tu jangan berangan la nk cukup,hujung minggu mesti stay up, alhamdulilah lagi 4 minggu dah nak habis kelas dan exam , dalam tak sedar dah nak habis sem 2 ni ,lagi 1 bulan setengah je nak exam 0.o im not ready yet,seriusly, kerja banyak :'(  


   Okay ,sepanjang sem ni, aku terpisah dgn housemate aku yang lama, dan aku sgt tak boleh move on pada awalnyaa sebab dah selalu buat sekali ,bila dah tak sama memang nangis laaa,sedih sgt waktu tu sebab diaorang ada yg dpt kolej lain, seriusly i'm miss them so bad,alhamdulilah diaorang tak lupa semua, sometimes jumpa msti akn hug, SERIUSLY i'm crying ,tambah rindu roomate lama :'(

  Lepas sibuk dgn projek,assigment semua benda dah tak terurus kecuali makan, KAHKAHKAH, itu kena on time, hihihi, hampir 2 bulan jugak tak balik Penang, rindu sgt mak abah adik, hectic week selalu rasa smpai tak tidur seharian lepas tu esok demam, hahahaha, tp best la buat projek ni sbb dpt belajar banyak pasal art dan makin lama makin jatuh hati, betul cakap Pn Eja, tak kenal maka tak cinta, thanks Pn Eja,Cik Amir&Pn Siti .Semua lecturer sporting, hopely dapat settlekan projek dgn jayanyaaaa ,yess you can do this Marzatul Alia .

   

   



   

Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

student life