Posts

Showing posts from August 4, 2016

Programme Visual Culture Studies Uitm

Assalamualaikum,
   So, topic untuk this entry is i would like to share about my course for my degree life is Visual Culture Studies, sound like ‘apa ke benda course ni, macam pelik je?, course ni bawah Fac apa ya? ,and blab la bla, so i will make you clear about this programme, it new programme so not weird if we do not know about this programme
   So ,first step,isi upu, tengok kelayakan ye adik-adik, kalau layak mohon this programme teruskan letak dalam list, isi UPU memang banyak pilihan so isi je yang awak layak semoga peluang nak dapat tawaran tu cerah.
   Second step, lepas dah dapat keputusan temuduga awak datang tau temuduga, this programme ada interview so nanti awak akan dapat list untuk interview,disebabkan programme ni dalam faculty of art and design so ada test untuk melukis dulu ye ,jangan takut, waktu mula-mula tu macam gelabah jugak la tapi tak susah mana la, ihikss, bukan berlagak tapi lukis je apa yang awak nampak untuk side awak ,jgn smpai lukisan tu tak logic pulak y…