Posts

Showing posts from November 11, 2016

Story of Life

Assalamualaikum
   Hai,lamanyaaa tak buka blog almost 3 month >.< start je part 2 terus busy dgn project ,seriusly 3 project ,dh lemauu jugak laa sebab penat sgt, sampaikan 2 minggu demam tak baik, hahaha, badan sentiasa panas je, tidur tu jangan berangan la nk cukup,hujung minggu mesti stay up, alhamdulilah lagi 4 minggu dah nak habis kelas dan exam , dalam tak sedar dah nak habis sem 2 ni ,lagi 1 bulan setengah je nak exam 0.o im not ready yet,seriusly, kerja banyak :'(  

   Okay ,sepanjang sem ni, aku terpisah dgn housemate aku yang lama, dan aku sgt tak boleh move on pada awalnyaa sebab dah selalu buat sekali ,bila dah tak sama memang nangis laaa,sedih sgt waktu tu sebab diaorang ada yg dpt kolej lain, seriusly i'm miss them so bad,alhamdulilah diaorang tak lupa semua, sometimes jumpa msti akn hug, SERIUSLY i'm crying ,tambah rindu roomate lama :'(
  Lepas sibuk dgn projek,assigment semua benda dah tak terurus kecuali makan, KAHKAHKAH, itu kena on time, hihi…