Posts

Showing posts from February, 2017

Sembang sembang

Assalamualaikum
Last blog sebelum habis paper,sekarang lagi berapa hari je lagi dah nak habis cuti sem , masuk sem baru, too fast , cuti 7 minggu pun tak terasa, kejap je -.- ,tapi bersyukur la ada cuti ,dapat rehatkan minda, ihiksss, so apa ja yg aku buat cuti ni ,of course dduk rumah rehat, nk buat part time pun niat terkubur je bila fikir part time on weekend ,weekend la waktu nak spend dgn family, so baik tlg mak,ambil adik sekolah, hntar gi sekolah, shopping online, bussiness sikit(tak gempak mana pun) tapi alhamdulilah dpt rehat puas ,sem lps sem paling penat fizikal mental dgn projek ,dpt projek trus kna settle up bahagikan masa dalam seminggu ,3 okayy, dgn kelas teori yg maha hebat, tpi alhamdulilah result teori semua daebak, Terima Kasih ya Allah, lecturer, sahabat yg membantu cari notes.
So, nak start sem baru ni ,kena pasang niat betul nak study, bukan nk perfoya-foya , A BIG NO, register course tdi pun boleh tahan credit hour, mostly kelas 3 jam ,dulu kelas 5 jam , lectur…