Sembang sembang

Assalamualaikum

Last blog sebelum habis paper,sekarang lagi berapa hari je lagi dah nak habis cuti sem , masuk sem baru, too fast , cuti 7 minggu pun tak terasa, kejap je -.- ,tapi bersyukur la ada cuti ,dapat rehatkan minda, ihiksss, so apa ja yg aku buat cuti ni ,of course dduk rumah rehat, nk buat part time pun niat terkubur je bila fikir part time on weekend ,weekend la waktu nak spend dgn family, so baik tlg mak,ambil adik sekolah, hntar gi sekolah, shopping online, bussiness sikit(tak gempak mana pun) tapi alhamdulilah dpt rehat puas ,sem lps sem paling penat fizikal mental dgn projek ,dpt projek trus kna settle up bahagikan masa dalam seminggu ,3 okayy, dgn kelas teori yg maha hebat, tpi alhamdulilah result teori semua daebak, Terima Kasih ya Allah, lecturer, sahabat yg membantu cari notes.

So, nak start sem baru ni ,kena pasang niat betul nak study, bukan nk perfoya-foya , A BIG NO, register course tdi pun boleh tahan credit hour, mostly kelas 3 jam ,dulu kelas 5 jam , lecturer asyik lepas awal , so merasa la aku 3 jam kelas yeee.

25/2 lepas sambut birthday abah, abah so excited ,senyum je ,im too happy for abah, abah dah jubli emas tahun ni ,but to me he still young, love you so much, buat makan-makan sikit,dari pagi pung pang pung pang aku dgn mak kt dapur masak nasi tomato,goreng ayam buat sambal ayam,prepare semua,penat yak amat tpi berbaloi bila dpt lihat tetamu makan dgn senang hati, dapat pahala beri rezeki dkt org, i love knduri & family gathering 😍

So, takat sini saja aku membebel sebab tak boleh tidur, semoga kita mnjdi manusia yg penyabar,positif&not judgemental #iniuntukdiriaku #perbaikidiri  Assalamualaikum 😉

Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

student life

Story of Life