Posts

Showing posts from July, 2017

Short trip Pulau Ketam

Image
Assalamualaikum
  Okay seperti yang dijanjikan aku akan update setiap trip yang aku pergi, ada lagi dua trip yang lain aku akan share apa yang best tentang kelas teater aku, HAHAHA, sebernanya suka ja kelas teater tu tapi malas dan setiap kali habis  tu aku ada KO, so mmg flat habis , so aku akan cerita nanti, stay tune 😄 
  Trip ke Pulau Ketam ni bukan kehendak aku, HAHAHA, tapi atas desakan budak berdua tu nak shoot assignment diaorang aku kena tolong teman, angkut barang, pegang barang, pass barang , so that day im their servant, HAHAHA, sabo jelah aku dgn dak dua org tuu.
  Aku tahu la pasal Pulau Ketam ni sikit-sikit sebab senior aku biasalah update dekat ig dia yang dia pergi pulau tu, so dia ada story sikit-sikit, dan yang aku tahu Pulau tu tak guna kenderaan bermotor seperti kereta, motor dan lain-lain, diaorang guna basikal biasa atau basikal bermotor  so diaorang yang tinggal di pulau ni mmg menjaga kesejahteraan bumi betul.
  Kitaorang dari kolej gerak tak la awal sangat,…

Bebel bye semester 3

Assalamualaikum

  Semester 3 dah habis, hip hip horeyyyyy, Alhamdulilah, lega dah jawab 5 paper, campur dgn assigment , project boleh jugak pecah otak tapi masih stabil , tak depression , hahaha, sabor jelahhh, awal sem rasa lambat ja nak habis sem , bila dah tegah sem rasa tekanan sangat, hujung sem dah nak dekat exam, rasa macam cepatnya masa berlalu, next semester dah semester 4, seriusly, how time flies so fast, aku rasa macam baru masuk, serius, rasa macam tak sabar nak explore semua benda, semester 4 dah nak intern 😌 cepatnya masa berlalu, sepatutnya kita hargai masa dan apa yang kita lakukan, bila kita teringat je apa yang kita dah buat sebelum ni , kita akan fikir i should do better and better, in life we should try and error, if we afraid to try we can't have experienced about that, so better redah kasi pecah , HAHAHAHA
  Sebenarnya, semester ni banyak tempat jugak aku jelajah , tapi sebab semester ni aku banyak assigment lepas tu bila ada masa nak taip, aku mesti fikir…