Bebel bye semester 3

Assalamualaikum

  Semester 3 dah habis, hip hip horeyyyyy, Alhamdulilah, lega dah jawab 5 paper, campur dgn assigment , project boleh jugak pecah otak tapi masih stabil , tak depression , hahaha, sabor jelahhh, awal sem rasa lambat ja nak habis sem , bila dah tegah sem rasa tekanan sangat, hujung sem dah nak dekat exam, rasa macam cepatnya masa berlalu, next semester dah semester 4, seriusly, how time flies so fast, aku rasa macam baru masuk, serius, rasa macam tak sabar nak explore semua benda, semester 4 dah nak intern 😌 cepatnya masa berlalu, sepatutnya kita hargai masa dan apa yang kita lakukan, bila kita teringat je apa yang kita dah buat sebelum ni , kita akan fikir i should do better and better, in life we should try and error, if we afraid to try we can't have experienced about that, so better redah kasi pecah , HAHAHAHA

  Sebenarnya, semester ni banyak tempat jugak aku jelajah , tapi sebab semester ni aku banyak assigment lepas tu bila ada masa nak taip, aku mesti fikir, alah malas lah nak taip blog sebab gambar tak transfer itu je sebenarnya alasan yang aku cipta , sampai setiap sem mesti tak ada langsung entry blog, KAHKAHKAH.

  So, aku akan cerita satu persatu entry part yang aku jelajah nanti, so tunggu. For semester 3 , i take theater as elective subject, actually, hati aku tak dekk langsung nak menari theatre masa tu, setiap kali kelas je aku rasa berat sangat hati ,bukan aku je , satu kelas rasa mcm tu. HAHAHA, sbb budak writing tetiba kena masuk theatre, kena perform lagi okayyyy, sakit hati makk, tapi last sekali tak jadi jugak perform tarian chendera burong sebab masa tak cukup, kelas kitaorang asyik cancel& ada program nak kena handle, tapi kitaorang perform benda lain , so tunggu aku update nanti.

  Okaylaaa, nanti aku update semua entry yang ada , sementara cuti semester ni , mungkin banyak entry yang aku nak bebel , hahahah, stay tune, Assalamualaikum


Comments

Popular posts from this blog

Programme Visual Culture Studies Uitm

Story of Life

Jgn GIVE UP !