Posts

Showing posts from January 11, 2017

Jgn GIVE UP !

Assalamualaikum Alhamdulilah, dah masuk 2017,lama jugak tak update ,kalau dulu balik sekolah terus nak ngadap lettop buka blog ,baca blog orang, haha, sekarang bagun pagi je buka whatsapp,twitter & ig , hehehe nak tahu pasal isu semasa tapi yang viral kisah orang yang banyak, makin lama makin banyak pulak manusia mengutuk dkt laman sosial ni, okay dah .tinggal lagi satu paper sebelum balik penang,yehuuuuu, sukanyaaa, tak sabar nak jumpa semua.
Okay aku ada satu topik ,and aku selalu kena sebab tu aku nak share sikit, ramai orang tunding jari dekat orang yang tudung labuh bila buat maksiat, topik ni agak serius laa ,sebab orang akan pandang kau jahat kalau kau pakai tudung labuh tapi kau buat maksiat seterusnya orang aim kau .
jujur aku cakap aku pakai tudung labuh sikit je orang dah cakap alimnyaa kau, excuse me ,Allah kan dah pesan orang perempuan kena labuhkan tudung menutupi dada, tak semestinya yang pakai tudung labuh tu baik ,tapi mana tahu tengah usaha nak baik, kita tak tahu,…