Posts

Showing posts from July 21, 2017

Bebel bye semester 3

Assalamualaikum

  Semester 3 dah habis, hip hip horeyyyyy, Alhamdulilah, lega dah jawab 5 paper, campur dgn assigment , project boleh jugak pecah otak tapi masih stabil , tak depression , hahaha, sabor jelahhh, awal sem rasa lambat ja nak habis sem , bila dah tegah sem rasa tekanan sangat, hujung sem dah nak dekat exam, rasa macam cepatnya masa berlalu, next semester dah semester 4, seriusly, how time flies so fast, aku rasa macam baru masuk, serius, rasa macam tak sabar nak explore semua benda, semester 4 dah nak intern 😌 cepatnya masa berlalu, sepatutnya kita hargai masa dan apa yang kita lakukan, bila kita teringat je apa yang kita dah buat sebelum ni , kita akan fikir i should do better and better, in life we should try and error, if we afraid to try we can't have experienced about that, so better redah kasi pecah , HAHAHAHA
  Sebenarnya, semester ni banyak tempat jugak aku jelajah , tapi sebab semester ni aku banyak assigment lepas tu bila ada masa nak taip, aku mesti fikir…