Posts

Showing posts from August 9, 2017

MID SEM TRIP 1

Image
Assalamualaikum
  Okay, hari ni aku nak sambung cerita family short trip ke kelantan. Trip ke Kelantan , mak aku yang decide nak pergi sebab dia dah lama tak pergi sana, saja la jalan-jalan amik angin kat kelantan sebab dah lama sangat tak pi sana, lagipun roomate aku asal kelantan so dah alang-alang pergi kelantan , singgah la kejap dekat Bachok melawat mak abah roomate.
  Trip ni masa aku mid sem, lepas tu abg pun tgh mid sem sebab tu boleh jenjalan kelantan, abah pergi ke laut dengan kawan dia, kami ikut abg bawak jenjalan pusing kelantan , ngeeeee.
  Banyak jugak tempat dan makanan yang aku nak makan , aku dapat makan , hehehehe, so aku ni kira tukang plan untuk pi mana, tempat shopping, makan , lepak jenjalan.


First Day

  Gerak dari rumah dalam pukul 10pagi , abg guna jalan Grik, dalam 4 jam dah sampai Kelantan, trip ni Mak su pun join dengan family pak su , tapi gerak asing-asing, mak su pergi jumaat, kami gerak sabtu pagi, abg sorang ja drive yg lain semua tak boleh drive 😁😁?…